Tillbaka från helgen



Jag har varit i Öjarn och haft det skönt, solat, badat, fiskat och virkat. Min senaste nyfunna hobby!



En blomma som jag virkat.

Nu ska jag sätta mig på balkongen och virka på nästa projekt.

ABJEEZ

Helt underbart band från Östersund och det här är deras catchigaste låt, den handlar om en bil som låter barap när den tutar







skön video




spansk låt som är så skööön

systra mi

Jag krama min syster och sa 

-Jag älskar dig

och hon sa 

-Jag älskar dig oxå













ett ögonblick att minnas

sneknullade bitterFITTA!(mamma läs inte det här inlägget)

fy fan vilken jävla bitterfitta för fan, miserablare människa får man leta efter.

Jag och Johan kommer till deras tomt där en bitch hyr hus och har gjort det ett tag, men nu måste hon flytta för det är bara en hyresrätt och hennes hyresvärd (Johans pappa) har nu sålt tomten till Johan och Sara. Så hon har gått runt i tre månader och muttrat och buttrat och pyrt utan att berätta vad problemet är. Vaddå kommunikation, vad är det för nymoderniteter?! Jävla mongobitch.

Kl 09.00 på morgonen när vi anländer så kommer bitchen med sin skottkärra och alldeles för tajta jeans och ett tajt svart linne och hon är typ 40, vem fan jobbar i trägården med dom kläderna? Iaf så säger hon Johan hundra gånder typ, 

Johan vet du vad Johan, ni har inte rätt att vara här och bygga Johan! Jag vill flytta i fred Johan, jag har ställt in mitt sociala liv i tre månader för att ni är här Johan! Och Johan vet du vad....bla bla bla bicthi bitchi biiiitchiiiii (jag ser hennes huvud självexplopdera)

Hon har gått och surat i tre månader utan att säga ett knyst och så bara för att hon ska flytta nu i helgen så skriker hon ut alla sina aggresioner på Johan, stackare, han är ùbersnäll. 

Hon sa bland annat att han skulle vara glad för att hon inte anmält dom för hemfridsbrott, åter igen halllååååååå kommunikation, sunt förnuft, är hon helt felkopplad i huvvet eller?!!jävla sur-fitt-röv-hora asså!

Hon tyckte att det var som att dom hade suttit på hennes altan, men hallå hon har en jätte stor trädgård och Johan och Sara har byggt brevid hennes trägård och ibland måste man äta så då har dom suttit på plaststolar bakom en sten eller suttit på stubbar eller stenar för att kunna äta lunch liksom. Dom har kissat i skogen för dom har ingen toalett än och det är ju verkligen att hålla sig undan så bicth horan kan få vara i fred. Ändå tycker hon att dom har inkräktat så mycket att hon jämför det med att dom suttit på hennes "altan" typ.

Varför kan hon inte bara framföra vad hon tycker är jobbigt och om hon ska ha nån tillställning och inte vill att det ska borras precis brevid så hade det kunnat ordnas men NEJ hon väljer att som hon så väl uttryckte det att "ställa in hela sitt sociala liv i tre månader"  

Jag trodde hon var ett skämt asså, när hon hade stått och skällt ut Johan för helt sjuka saker så tyckte hon att vi skulle åka därifrån på en gång så hon kunde flytta ifred, WHAT???
Hon har ju nån skada asså. Vad är att flytta ifred, ska man be grannarna att gå nån annanstans för att man ska flytta? hallå hon bor i ett hus det är ju inte så att dom delar kök eller toalett eller nåt, vi skulle inte ens varit i vägen.

Iaf så frågade jag om inte vi kunde få bygga bara idag eftersom vi redan tagit oss ända dit så kunde hon få "vara ifred" resten av helgen. Men neeeeej världen kretsar runt henne, noll förståelse för oss, hon blev ju galen för att jag öppnade käften. ooh snap asså jag blir så AAARRRRGGGHHH!!! Jag försökte verkligen, jag förklarade tillochmed att jag förstod hennes situation och så tyckte jag att vi kunde kompromissa men nej nej nej, fy fan vilken jävla cp hora.

Asså om det är nån jag skulle vilja möta i en deathmatch så vorde det henne, fy fan vilken jävla adrenalinkick jag skulle få och jääääävlar vad hon skulle få spö.

Vissa människor är så jävla socialt missanpassade så det är synd om dom, nu när jag har skrivit av mig så känns det bättre och i morgon kommer jag ha lagt den där mongotanten bakom mig, men hon kommer säkert att buttra och muttra och sura resten av sitt liv. Fy fan, jag är glad att jag slipper va en sån tragisk människa!







08:07

gomorron, tänk om jag skulle försöka hålla en sån här dygnsrytm, får se hur det går. Jag har sovit tre timmar ungefär så jag borde kunna somna rätt tidigt ikväll.

Jag ska iväg och hjälpa en kompis att bygga hus, jag längtar tills jag har en egen villa att bygga på, det är så kul.

Hanna fyllde år igår så jag och Nadine var där och kalasa med lite sushi och muffins och godis och så spela vi wii. Måste köpa mario kart, love it!

Det märks inte att det har gått så många år sen jag hängde med Hanna, det bästa var hundpromenaden vi tog innan vi skiljdes åt, så många härliga minnen. åååhh haha jag måste le lite för mig själv när jag tänker på allt roligt vi har gjort.

Nu ska jag blunda lite tills jag blir hämtad, mina ögon verkar tycka att det fortfarande ska sovas...





träningsabstinens



Japp, det har jag, så nåt otroligt! Jag var ju på Brommagymnasterna reunion och träffa massa gamla kompisar och hade jätte trevligt. Jag trodde jag skulle känna igen två pers men jag kände typ alla utom 5 stycken eller nåt. Men nu blir jag så jävla rastlös när jag inte kan träna.

Jag försöker flörta in mig på ett gympa läger i Italen med BG, det är i 8 dagar och allt ingår för 4500:- och det går ju inte att missa ett sånt fantastiskt erbjudande, hoppas hoppas verkligen att jag kan följa med!

Jag är lite kluven jag vet inte hur länge jag ska va i sthlm, asså mamma bor så långt bort från allt ute på landet så jag orkar inte åka in till stan eller andra sidan stan för att träffa nån. Det är så skönt i Östersund att man bara kan gå åt ett håll i typ en kvart och spela basket brännboll volleyboll fresbee kubb eller bara grilla lite, fan jag saknar det. Jag funderar på att åka hem snart iaf. Jag ska ju ändå tillbaks till sthlm den 9 juli.

röv, det blir som det blir får se vad som händer här jag åker väl hem när jag blir uttråkad. Åhh jag vill spela volleyboll eller basket





STHLM here I come

Nu ligger jag på tåget påväg till sthlm. Jätte skönt med en egen säng, verkligen värt pengarna, jag ska fan aldrig sitta på ett tåg igen. Jo kanske nån gång igen, men mmm vad skönt det är!

Jag har fikat med Lina idag, på Pause, det var gott, sen kom jag på att klockan var mkt o att jag inte hade packat än. Så jag missade träningen för att vara hemma o packa. Men det kmr fler träningar. 

Igår var vi på Pause #2 sen på News sen på Marité och sen utlyste Oliver att vi hade efterfest, så det hade vi. Skumma roliga människor var det. Imorse när Oliver var tvungen att vakna kl 10 för han skulle till arbetsförmedlingen så kom han på att efterfest kanske inte var en sån bra idé, haha smart!

Nu ska jag blunda lite för jag mår illa.
Juste jag träffade Evert Ljusberg på News. 

party time


Nu ska vi ut o öla med Vera!

Bying happiness!

wohoo, äntligen har jag unnat mig själv lite kläder, underbart att shoppa, det var så länge sen!

Jag köpte en bikini som var jätte fin. Två tröjor och ett skärp på H&M och ett par jeans leggings på bikbok, mina andra jeansleggings har hål mellan bena. Leggings är den bästa mode uppfinningen, det är så bekvämt! Jag har inte använt byxor på över ett halvår nu. LONG LIVE LEGGINGS!

Till Oliver hitta jag ett par billiga skor som han kan ha med sin kostym så nu får jag äntligen slänga hans gamla som såg ut som traktor däck ungefär. Jag lovade hans mamma att inte slänga dom förens jag köpt nya så nu jävlar åker dom! Och så hitta jag en snygg vit skjorta med tunna gråa linjer till honom oxå, det behöver han för han har bara för stora gubbskjortor fan. Dude´s gotta have some class, i alla fall om han ska va min dude, och det ska han, I love my dude!

Ajuste jag köpte en rolig klänning på H&M oxå som var på rea.



Party i helgen med den här!

gymnastiiiik

Jag älskar att träna! 

1 krona och 50 öre

Jag kom på vad man kan köpa för smart för 1 och 50, en 50 grams gäst såklart! Sen är det bara att hoppas att man har massa mjöl hemma för då kan man baka bröd! mmm nybakt brööööd!

Nu har vi varit och halv stor handlat på ica, och snart ska vi in till stan och äta på Sammurai och ta några öl för att fira lite. Det ska bli mysigt att vara med bara Oliver!

Jag ska på date, hihi. 



Jag vågade för en gångs skull prova med lite mer ögonskugga, hoppas det ser ok ut?!



ÄNTLIGEEEEEN!!!

Nu har jag fått mina pengar, fucking finally!!

Det ska firas! Hur ska jag fira? Jag tar ett victory bath så länge och funderar ut nåt bra.





nationaldagen

Jag och Oliver har käkat pannkakor.

Snart kommer Jon och Erik hit och då ska vi till Sandra och festa. Jag har inget att dricka för varken jag eller Oliver har pengar, jag har fortfarande inte fått min slutlön från mcd. Men jag orkar inte vara arg på dom , inte idag iaf för det är helg, jag spar mitt "arg" till på måndag. 

Vi pantade burkarna och använde min hemköps-check för att köpa smör ägg mjölk och bröd, vi fick tillochmed 1 krona och 50 öre över, undrar vad vi ska lägga det på?! 



mm

Ja det gick bra på intervjun, det kändes bra. Många som sökte så vi får se hur det går, 140 st intervjuer av 1200 att välja på och 40 st blir anställda.

gonatt

jaaaa....smart

om jag inte kan börja på brottning för att det är samma träningstider som gympan så kanske jag kan börja på cirkusen istället, undrar vad man kan göra för roligt där. 

idag har jag kollat på serier o gjort ingenting ungefär för igår var det personalfest och shit va kul det var. 

Men nu längtar jag till imorn för då har jag träning!! Förresten ringde ica maxi mig o vill ha mig på intervju på fredag. hmmm jag vill ju egentligen inte riktigt jobba där tror jag men det funkar väl som ett sommarjobb. Det blir som det blir, jag ska ju bara på intervju det betyder ju inte att jag får jobbet. Om det är bra lön så vill jag nog ha det...whatever jag vet mer om vad jag vill på fredag.

Nu far det massa stresstankar i hjärnan på mig, jag vill inte bli en myra i stacken som stressar ihjäl sig för företagets skull och sen när man dör av pressen så äter dom andra myrorna upp mig. Jag vill jobba på mitt underbara dagis, med härliga barn. 

positiv feedback, kontruktiv feedback, teamwork, jobba över, stämpla in och ut, skynda, måste, dagens mål, räkna kassor...min hjärna gör en klump i min hals...
Jag vill inte tillbaks till det där.

gonatt

väntar

personalfest eller inte, det beror på om jag får mina pengar nån gång, jag vill ju hinna köpa några öl innan. Prutt. 

Hoppas chefen lyckas reda ut det här, han är grym. Det värsta är att jag inte har nån reservplan...Oliver kanske har några korvören kvar men vafan jag vågar inte slösa dom på öl ifall det dyker upp något viktigare.

Nu är det bara att vänta och hoppas på att det fixar sig da...

kort om



LÖRDAG

Badhusparken, fik, Erik, Tage, Per, hem och springa efter Tage och glass

sen...

Ari, tälja, physalis, jordgubbar, parkskolan, kritor, brännboll, öl, volleyboll. basket, charader, barfota, sommar, raggarn, sova


Jag har haft en underbar helg!

RSS 2.0