Who´s the man?


Städfrillan är på och ja jävlar vad städat det blev, när man väl sätter igång alltså. Jag har rensat ett förråd och byggt om det till en riktig vintergarderob, så nu åker alla tjocka jackor, täckbyxor, vantar, mössor och halsdukar in dit och jag slipper se dom på ett halvår!! OCH det viktigaste av allt, dörren har aldrig gått att stänga ordentligt men nu är det fixat, för jag är så jävla smart! Nej det viktigaste är ju ändå att Oliver har planterat om sina blommor och lagat mat idag, hahhaha. He´s the women of the house and I´m the handyman!  

Im the man! Bojacasha!

Huomenta

  

Godmorgon

ingen migrän idag, wohooo!

Vad ska jag göra idag då, bläää jag orkar inte komma på nåt.

migräään

har jag idag så jag har mest sovit. Fast jag hann med att vara hos läkarn, jag liftade dit för jag hade glömt bort att det var idag jag skulle vara där och jag kom på det en kvart innan jag skulle vara där. Jag hann iaf, det var en ung snäll tjej som skjutsade mig.


Nu ska jag lyssna på Kookie Dough och sova mer...


sweet

Jag har provat på brottning idag, fett kul ju, och tydligen är jag en naturbegåvning (heter det så?)
Jag trodde man skulle få massa svettiga pungar i ansiktet men det slapp jag, fan va kul det var, jag måste prova lite mer.

Jag älskar att träna det är så skönt, och varför inte brottning! Det känns inte som det räcker med gymnastik 3 gånger i veckan så jag fyller på med brottning då, perfect plan.



Det regnar

och det ska tydligen göra det i två dagar. Vad gör man då? Jag ska försöka skriva en lista på saker man kan göra när det  är tråkigt väder ute. 


♥ Diska och städa

♥ Ta ett långt bad och måla naglarna

♥ Ringa nån man inte pratat med på länge

♥ Ha tv-spelsturnering

♥ Baka nånting

♥ Tvätta

♥ Organisera garderoben

♥ Skriva ett brev till nån

♥ måla eller rita

♥ Laga nåt som har varit trasigt ett bra tag (du vet det där som man skjuter upp hela tiden)

♥ plocka bort alla vinterkläder från hallen

♥ sträck kolla på en serie


Nu ska jag klä på mig och göra nåt på listan.

Här är en vän till mig som är härligt musikalisk som ni kan lyssna på medan ni funderar på nåt att göra.




No fish for you


Idag har jag hängt med 5 härliga killar, däribland en liten kille som snart fyller två. Först käkade vi lunch på Duffy´s, jag tog massa pizzasallad och en pommesfrites. I´m a sucker for fries!
Sen lekte vi lite i lekparken nedanför, men sen var det grejjer som skulle fixas på stan. Efter det var det dags för kaffe och glass i badhusparken. Jag fick dela glass med lillkillen för det tyckte han var rättvist, (min glass såg godast ut, det var ju en daimstrut).

Sen lekte vi lite till i lekparken där, vi åkte ruschelkana och det var kul! Underbart att få vara med barn, jag saknar mina söta dagisbarn.

När jag kom hem så kom jag på att jag inte hade några nycklar med mig. Så jag somnade på soffan på altanen, det var riktigt skönt fram tills solen gick i moln. Det tog nog en timme eller nåt innan Oliver kom hem och släppte in mig.

Efter det så gick jag ner till storsjön med mina nya drag och jiggar och fiskade lite. Ingen fiske-lycka idag heller men det gör inget, det är så skönt att bara stå där vi vattnet och kasta. Naturen är underbar!

Nu är maten klar, måste bara diska en tallrik så jag har nåt att lägga maten på. 

musikaliska brudar














söndag

Jag har haft en jävligt trevlig helg! Jag orkar inte skriva ner allt men jag har funnit en ny hobby, fiske! Vi va och fiskade i fredas och det var kul, roligare än jag förväntade mig. Jag fick ingen fisk men benny o martin fick en varsin. 

Igår köpte jag tillochmed lite jiggar att fiska med, bättre fiske-lycka nästa gång.

vaken


Nu är jag tillbaks till sängen men jag är vaken och nyduschad iaf. Det går inte att ta kort med glasögonen på, så himla störigt det blir reflektioner av skärmen på dom. Nu ska jag kolla på desperate housewifes och vänta på besök. Undrar vad vi ska äta till middag idag? Några förslag, anyone?

sängen...en bra vän


sov morron!! nej jag kanske ska ta och kliva upp, Ullis o benny kommer ju hit snart!

13 eller 23



Jag tänkte bara meddela att jag borde klippa min lugg så jag kan ha den snett för nu är den så lång och jag orkar ändå aldrig fixa den när jag har den såhär. Det är asss snyggt med rak tjock lugg men den ligger ju aldrig där den ska så fort man rör på sig så blir man nojjig att det har blivit en ful mittbena av det hela. Plus att man blir svettig på panna lättare. 



hur snyggt är det här lixom, ser ut som jag går i femman igen

Bert Berra och Sunniva


Min dag på dagis har gått så snabbt idag. Jag kom dit kvart i åtta och helt plötsligt var klockan redan fyra och det var dags att gå hem. 

Jag jobbar på den avdelningen med 4-6 åringar men när vi är ute på gården så är vi allihop tillsammans. Så imorse när jag kom så träffade jag en liten tjej på 2-3 år som blev alldeles lycklig när hon såg mig och sa mitt namn flera gånger, det är sådana ögonblick som gör en så lycklig! Fatta att den lilla söta tjejen kom ihåg mig över hela helgen! 

Och så har ett litet busfrö till kille varit gosig och kramats med mig hela morgonen, dom är så härliga barn! 

Idag har vi dessutom döpt alla maskar vi hittat, den fetaste fick heta Bert. Men sen när vi grävde ännu djupare så hittade vi en JÄTTE stor lång mask som fick heta Berra för alla som är tjocka dom börjar på B! Så är det! 
Jag hjälpte till att döpa maskarna och en av tjejmaskarna fick heta Sunniva, inga problem, tyckte barnen, klart hon ska heta Sunniva! Så nu har du mask döpt efter dig, grattis!





snurrigt

min lediga helg! haha det var länge sen jag hade en riktig ledig helg, asså jag har ju varit ledig hur länge som helst nu men den här helgen har jag jobbat på fredagen och imorn så börjar jag kl 7.45. 

Jag har spelat lite basket, gungat gungbräda och gungat gunga. gungiT!



Honungspojken

Jag har läst varenda inlägg med hjärtat i halsgropen.

Honungspojken



När Honungspojken var en månad gammal fick vi helt oväntat det värsta besked man kan få som förälder: "Ert barn har en allvarlig hjärnskada och svårbehandlad epilepsi. Vi vet inte hur länge han kommer att leva."



dag 2

ännu en skön dag på dagis minus huvudvärken jag fick av barnen som inte förstod att jag faktiskt hör vad dom säger när dom står brevid mig så dom behööver ju inte SKRIIIIKAAAA!!!! Det gick över med alvedon, jag ska komma ihåg att aldrig gå o jobba på dagis utan alvedon, jag undrar om man vänjer sig vid ljudnivån nån gång.








dagiiiis

Åhhh jag älskar att jobba på dagis!!! även fast dagarna är långa och krävande så är det så underbart att få betalt för att hänga med massa barn!!
Idag har vi grävt efter mask och lekt att jag var allas mamma och alla tjejer var 18 och väntade på att deras pojkvänner skulle komma och hämta dom på kvällen. 
Och så har vi varit och lekt i björkbacka parken, och lekt kram-kull. 

Jag längtar till jobbet imorn!!!!



gomorron

jag har sökt två jobb innan frukost!  

Nu ska jag pilla på Mojsens klor och blanda lite saft.



Assholes

jävla arbetsförNedringen!

Dom hade en mässa där massa arbetsgivare skulle finnas så man kunde komma dit och söka jobb, men vafan hittar man när man kommer dit. Exakt samma jobb som man ser på ams hemsida. Vafan vafan då kunde jag ha stanna hemma jag visste ju redan att alla jobb som finns kräver en utbildning av nåt slag. Röv!

Dom har bara mässan för att det ska se ut som att dom är duktiga och försöker fixa jobb åt folk, vaddå tror dom allvarligt att snubben som har värsta fräsiga utbildningen droppar in på deras förnedrande jävla mässa full med folk som hamnat utanför arbetsmarknaden, NEJ! Klart han ringer sin farbror Karl Gustav som känner Nils-Bertil som kan fixa ett jobb till han imorn, eller så går han in på ams hemsida och väljer vad han vill ha, inte fan går han på mässan och kollar om dom behöver nån med just hans utbildning där. Idioter.

Exempel på jobb som fanns på mässan är arkitekter, stadsvetare, spanska lärare,  hissschaktbyggare eller reparatör eller vad fan han sa och kolla snett på mig. Rövhåla!

Tillbaks till ruta ett så nu är det bara att fortsätta jakten på ett jobb. En trevlig sak hände idag på jobbfronten, ett dagis ringde och ville att jag ska vicka på onsdag och torsdag. Det ska bli jätte roligt jag har saknat de små liven.

 

Pasta

Vi hade vår-uppvisning idag och temat var DISCO.

 så här såg man ut.

Sen gick vi till törners och tog en svettfika. 
Mina ben känns som spaghetti idag.
Jag vill göra nått utomhus, what to do, what to do? 

Bling Bling!!

Jag har sovit en halvtimma inatt för jag var så nervös för tävlingen så nu är jag otroligt trött. 

Vi vann GULD! 



dagens idiot

Idioten som stal min msn, mail och facebook är tillbaks, om han pratar med dig så sprar konversationen och skicka till mig så skriver jag ut det och går till polisen med det.

I´m pooped

Trött och hungrig efter en hård träning och ett långt bad. Jag kokar pasta vatten för jag orkar inte laga nåt annat, det blir tagliatelle med ost, avancerat!

På lördag är det tävling så jag har tagit bort nagellacket, skrivit massa krummelurer på maaaassa papper och lagt iordning allt. Fy vad nervös jag är, och mina fötter gör såklart jätte ont, det gör inget på tävlingen för då kör man ändå, men jag måste köpa sånna förbannade dyra jävla skor som jag inte ville ha för fotskydden funkar inte tillräckligt bra. Och mina knän = prutt.
Michelin gubbe nästa! Min kropp tror tydligen att jag är 93 eller nåt för mina höfter är ju mongo nu oxå. Slutklagat, tack.

mmm nu är pastan snart klar, käka framför tv:n och sen i säng, jag är slut, fast på ett bra sätt.


Lyckades pricka in en gäspning, gonatt




under attack


Jag tömde mobilen på bilder och här är några.

Min tumme är under attack idag, först när jag diskade, så var det en stekspade med gammalqornfärs på som var fasttorkad. Så jag tog den andra sidan av diskborsten och skulle skrapa bort det och slant och min jätte korta tumnagel lyckades ändå hacka ett fint litet hål i min andra tumme. Sen när jag skulle skära en skiva ost till mitt nybakade bröd så hyvlade jag mig i samma tumme. Stackars min tumme! Det kom tillochmed blod på min macka och mitt glas mjölk, men gott var det ändå.

När Oliver kom hem från skolan så hade jag redan bakat klart bröden och diskat allt så då satte jag igång att göra american blue/redberry pancakes. Jag köpte lönnsirap till oxå så det blev en väldigt söt tidig middag. yummie!

Städ ryck

Jag har klivit upp ur sängen fast jag inte hade något planerat idag, mest för att Oliver ringde och väckte mig kl 12 typ, känns skönt att komma upp i någorlunda tid. Jag har diskat ALLT, tog mig nog en timme totalt.

Hittade något efterlängtat i brevlådan idag, ett wii-spel jag beställde för över en månad sen, kororinpa! Jag älskar det, jag spelade det hos en kompis för länge sen me nu har jag det själv! Wiiiii!



Update...

Oj oj vilken maskerad det blev, men inga bilder. Kameran var i Österrike med Oliver och tog massa fina bilder. Kanske hittar några på nån annans kamera.

I helgen så tipsade jag Anders Bagge om Oliver, jag skickade in ett klipp med lite musik från Dubkollektivet. Och så ringer dom och vill att han ska komma till Umeå på måndag (igår). Det skulle vara fem stycken som fick komma och ha audition för Anders Bagge. Det tyckte jag lät as bra så jag sa ja.
 
På söndag kväll kommer Oliver hem lite bakis och ganska utmattad efter helgen i Wien, och jag berättar vad han ska göra om några timmar liksom. Snacka om att han blev paff, och jag var inte riktigt säker på om han skulle gilla idén, men jag hade ju redan sagt JA. Så han hann öva lite gitarr innan han gick och la sig, sen släpade jag upp honom för att sitta på en buss i 6 timmar. Det var jobbigt för han hade så många känslor, man brukar beskriva att folk som ska dö upplever 5 stadier typ 1.Denial 2.Anger 3.Bargening 4.Depression 5.Acceptence.

Han hade en bra audition och Bagge gillade honom men tyckte inte att Idol var ett forum för Oliver utan att han skulle ha ett band i ryggen. Det var synd tyckte jag, men det stämmer bra, han vet vad han snackar om. Förresten var han lika gullig som han verkar på TV. Sen sa han att han ville lyssna på Dubkollektivets album, hoppas han gör det!!!

Så nu kan Oliver (tack vare mig) stryka det från sin "saker jag ska göra inna jag blir 30-lista". 

Det var den updaten! Snart ska jag träna!



RSS 2.0