åka buss

Sitter på bussen nu på väg till Härnösand, imorgon klockan 09.00 börjar skolan.
Det ska bli jätte spännande.
Usch vad åksjuk jag blir, jag ska stänga av datorn och kolla ut istället!
Peace out

long time no update!

Sorry!

Jag har haft så mycket att göra om man jämför med mitt arbetslösa liv jag haft. Den här veckan så vikarierar jag på dagiset som jag var på förut, det är jätte kul! Idag sa en härlig treåring så här till mig

- Nu tycker jag att du är lite tjatig!

Barn är så härliga, oftast i alla fall.
Jag längtar till skolan börjar på måndag, jag vill köpa block och pennor och pärmar och mappar! Ordning och reda ska det vara! 

Nu så är jag ledare för en grupp tjejer åldrarna 9-12 på gympan, det ska bli jätte roligt det oxå! Dom är så duktiga och nu ska dom börja tävla mer. Fast jag kommer missa tre veckors träning både för dom och mig. först ska jag va i Härnösand på skolan en vecka, sen blir det iväg till Stockholm för brölopp. Som sagt det är mycket som händer nu, men det är ju så det ska va när hösten börjar, många nya spännande grejjer!


Förresten funderar jag på att börja på volleyboll, jag skulle dit idag men jag hann/orkade inte. Jag började 06.30 i morse med full fart till klockan 15.15. Min hjärna känns ganska mojsig just nu så det blev en mysig middag med Oliver och slappa framför datorn.

Brottningen kommer jag förmodligen inte kunna börja på för den är på samma träningstider som jag har gymnastik.

Är det nån som har några bra tips på roliga sporter? (säg inte bandy)


Nej nu ska jag läsa bloggar och sen bada badkar!


åååh min abstineeeeens!!!

I rock!

check it!





gymnastik rules, forever!!! wihiiii

åååh

jag drömde om gymnastik, jag längtar tills träningarna börjar igen!  obeskrivligt mycket!

Saker i korthet

Jag, Oliver, Jens och Vigge for på Baluns, en liten trevligt festival som i  år var på ett ställe som heter Nor (utanför Gällö)

Synd att det regnade, mitt och Olivers tält var inte så jätte vattentätt upptäckte vi, men det är lugnt, nu är vi hemma i våran torra lägenhet. Oliver la sina skor utanför tältet men innan för det lilla tälttaket, oj vad blöta dom blev under natten, stackarn.

Svenska Akademien var bra som vanligt men sen var det ett band som jag inte hört förut som var assss bra, Glesbygd´n heter dom. Fan dom finns inte på spotify såklart.

Jag längtar tills jag börjar skolan, jag prata med Erik nyss, det verkar så roligt att få börja med något nytt i en ny stad, ny lägenhet, nya människor. Snart börjar jag!

Förhoppningsvis så kommer jag kunna åka till Sthlm en vecka för att gå på en av mina bästa vänners brölopp! åh vad jag saknar mina tjejer! ååh det ska bli så kul, tillochmed Della kommer från Spanien, henne har jag inte sett på jätte länge!

Nu saknar jag min nyfunna vän Emma oxå, hon är en sån härlig filur! Hoppas hon kommer hem snart.

Nej usch nu ska jag bada av migfestivaldofterna.

en till sak

Jag skulle ju handla mjölk och lite andra saker på affärn, men jag har inte så mkt pengar.

Iaf jag e sjuk och oduschad och känner mig allmänt jävlig och så sitter det två ungdomar typ 17 och ett halvt bakom hemköp. 

En av killarna: Tjena snygging!

Jag: Va, jag?

Killen: Ja du

Jag: Nej usch, fy fan!

Och så går jag, sen i efterhand kommer jag ju på bättre svar jag kunde ha kläckt ur mig, jag gissar att han ville att jag skulle köpa cigg åt han, men icke!
Sen i affären så skulle jag ju handla så mkt som möjligt för mina sista korvören och jag visste att jag hade 159 kronor på kortet.

Kassörskan: 159 och 50 tack.

Jag: Jag vet att jag  har 159 kronor på kortet men jag vet inte hur många ören jag har...
Det gick igenom, yeeeah!  Coolt va! 

Det var det, nu ska jag äta piroger! mmmm

yummie!

När man är sjuk så blir man så orkeslös och mör i hela kroppen, lägg på mega träningsvärk på det så har du mig just nu.

MEN, jag tänkte ååh jag skulle göra vad som helst för karelska piroger nu! Vad som helst!!! och så kom jag på att jag kan ju faktiskt baka sånna själv, så nu har jag dom i ugnen!!


mmmmmmmmm vad gott det ska bli!!!

fan

jag e sjuk, förkyld.

Jag hann träna hela dagen igår, det var jätte kul!
Idag skulle jag ha jobbat på dagis, jag hade sett fram emot det men nu är jag förkyld, men jag ska kurera mig och så ska jag jobba ons-fredag.

Så tråkigt att va hemma själv och va sjuk...hint hint

nej nu ska jag dricka ett stort glas vatten och lägga mig i soffan.


En förbannelse

typiskt! Jag har ont i halsen, hostar och nyser, och snörvlar, men jag ska FAN träna lite idag iaf! Förra året betalade jag tvåtusen spänn för att gå på lägret och jag var sjuk hela veckan, det var jätte hemskt, jag blev jätte lessen.
I år har jag inte betalat nåt men självklart blir jag sjuk, karma vad har jag gjort?!

Nej nu ska jag pallra mig till sporthallen...

Ohh Yeah!

Jag körde rondat-flickis-sträck-½  (på airtrack) Men åååh vad kul det var, imorn ska jag träna hela dagen! från 9 till typ 16

Åh vad jag ÄSLKAR ÄLSKAR gymnastik!!! wohoooooooo!!



Snart ska jag träffa Johanna och Monci och ta en öl på nån mysig uteservering! Jag skulle vilja gå på teater trädgården, får se vad det blir. Girltalk iaf!

Peace out!


kl 13.00

ska jag träna!!! wihiiiiiiiiiii!!!







gymnastiiiik!!!!

Idag fick jag ett samtal från Monica, hon behövde hjälp. 
Gympalägret i stan börjar imorn och alla ledare var i hallarna och plocka fram redskapen, men dom visste inte hur tumblingen skulle ligga och Monica försökte förklara genom telefonen, det gick inte så bra. 

Så jag kom till undsättning, jag gick dit och hjälpte dom, sen sa dom tack så jätte mycket vi hade inte klarat det utan dig, men det bästa var att en av anordnarna frågade om det fanns nåt dom kunde göra för mig. 
Jag frågade om jag kunde få komma på lägret i helgen och träna lite, och det får jag JIPPIIIIIIIEE!!! 

Jag hade inte råd med lägret i år, men nu får jag träna lite iaf!! Det måste varit karma igen, jag gillar karma!
Klart att man ska få lite bra saker som händer i livet om man är snäll, jag höll nästan på att skriva att det är balans i universum, men det kan det ju inte va, med alla krig och svält och elendigheter i världen. 

Hoppas karma tar dom onda människorna som förstör världen!
Nog filosoferat, det börjar bli läggdags för mig, imorn blir en awesome dag! 





blabla ungefär

Jag har promenerat en timme idag, skönt att gå själv ibland och lyssna på musik. Det gick inte så bra för mig och Oliver med 100 dagars promenader. Till vårat försvar så är han i Järpen på veckorna och hemma bara på helgerna just nu.

Vi åt pizza idag, det var inte alls gott, blä. uuuäää, jag får uuuäää känslor när jag tänker på pizza, iaf den jag åt idag. 

Nej imorgon är en ny dag och den ska börja med en rejäl skål gröt! Sen vill jag vara ute i solen och få lite färg!
Nu ska jag virka, dricka saft och sen gå och lägga mig.



Godkväll

RSS 2.0