TRÄNIIIIIIIING!!!

Wiiihuuuuuu I love it! Vi körde tumbling och det gick jätte bra jag körde värsta as bra handvolt frivolter, fy fan nu längtar jag så det knakar till på torsdag! (man kan visst säga så om man vill!)



  • 330 kr till 10 dosor snus och en coca-cola
  • 50 kr för den billigaste roschen på H&M 
  • 27 kr för en kaffe på Pause


Totti: 407 kr


Imorn ska jag ut och leta jobb, först och främst på dagis, sen blir det väl några butiker oxå. Ska bli spännande! Snart kommer nog Oliver hem från kören och då ska vi laga mat och diska, och shit jag måste tvätta så snart som möjligt oxå, det får bli torsdag för imorn har jag fullt upp!

Tudeluu så länge!


ingen har en likadan

Jag har sytt på skärpen på min dataväska nu. 
Det finns ingen som har en likadan dataväska som jag har! 



Min dataväska kostade mig 40 kr, yeeeaaah! Vad kostade din? juste!


Loppis

Jag var på stan själv och gick på loppis för det var det jag kände för. Trodde inte jag skulle hitta nåt men det blev en del fynd

  • 5 kr vit T-shirt
  • 5 kr ljusgrön-ish T-shirt
  • 5 kr utomlands-vatten-blå-ish T-shirt
  • 5 kr för fyra smörknivar
  • 30 kr för en gammal skinn"portfölj" som jag ska ha som dataväska
  • 10 kr för två skärp som jag ska sy på dataväskan så den får en axelrem


Dagens dyraste inköp
  • 110 kr äppeltobak till vattenpipan 
Totti blir det 170 kr.


Oj ojj ojjj sen den 25 mars har jag slösat 1709 kr och 50 öre, och idag är det den 30 mars!!!!! Hallå skärpning, inte konstigt att jag inte har kvar några pengar på slutet av månaden. 
Jag räknade ihop pengarna som jag redan använt och pengarna jag har kvar att använda och om man slår ut det på 30 dagar så blir det 100 kr per dag. Det är ju toppen! Fast jag snusar ju så det går 20 kr per dag åt det ungefär. Men imorn ska jag köpa två stockar snus för 600 spänn. Det blir bra det.





 


Picasa noob



Sunniva du måste lära mig det här, det är jätte svårt juuu

ont juuueeeee


Kondom med kallt vatten och isbitar

Middag

Jag kom på att jag var hungrig men Oliver hade redan käkat en pizza. Så jag satte igång med att baka egen pizza och medan degen jäste så gick jag till hemköp och köpte saker att ha på pizzan. Det blev grejjer för 130 kr men då räknar jag med den tredje coca-colan jag köpt idag. Men tänk, för så lite  pengar fick jag ut 7 pizzor, inte jätte stora men absolut lagom. Nu ska jag bara vänta tills dom svalnar sen ska jag plasta in dom och lägga i frysen. Värsta smart och ha ifall man inte pallar laga mat nån dag, eller bråttom. Det var farmor som gav mig den smarta idén, så tack farmor! You rock!




Jag brände mig på lillfingret när jag tog ut en plåt. Det var massa olja som rann igenom min ugnsvante, buhuuuuu mitt lillfingeeeer.

money money money

Ja då var det dags att dokumentera helgens utgifter, jag känner mig fattig.
LÖRDAG...

HEMKÖP
  • 34 kr snus till Oliver
  • 34 kr snus till mig
  • 69 kr Färdig sushi, orkade inte laga mat
  • 20 kr mango juice
  • 17 kr ananas/cocos juice, det var till en drink jag gav till Erik i present
  • 1.5 kr plastkasse
  • 38 kr för snus till Oliver

ICA
  • 50 kr för bakis tabletterna
  • 12 kr för ballonger



SÖNDAG...

OKQ8
  • 50 kr pastasallad
  • 17 kr coca-cola
HEMKÖP
  • 24 kr naturgodis
  • 13 kr coca-cola
  • 38 snus

totalt på två dagar 434 kr och 50 öre. Ja men det  var ju inte så farlig som jag trodde.


Det var jätte kul hos Erik, jag sjöng jätte mycket på singstar, jag har blivit modigare! Fast det var typ bara jag och Oliver som ville sjunga Queen, så jag hade ingen chans att vinna men det vara inte mycket som skilde. 
Idag var jag på träning kl 16.00 lite lagom seg. Men det gick skit bra konstigt nog, det är andra gången jag tränar bakis och det går bra. Fast allt är mycket jobbigare. Jag körde massa handvolt-frivolter, första gången sen jag börja träna igen efter sjukskrivningen. Fan vad jag längtar till på tisdag, vi ska köra tumbling för det är tävling den 9 maj tror jag det var.
Bara en måndag emellan så får jag träna snart igen!! Wiiiiiiii!
Nu ska jag sega ner mig i soffan och kanske somna.

Lördaaaaaag

Klockan är bara halv tolv på morgonen, det är tidigt för mig. Men jag sov hela dygnet igår för jag hade så ont i huvet,  Jag skulle ha tvättat men jag kanske kan göra det idag istället. Sen är det iväg på fest hos Erik, jag måste komma ihåg att ta med mig vårat ps2 så vi kan köra singstar. Jag drömde att jag kom dit och hade glömt det och hela festen var förstörd.

Slösade 0 kr igår. Idag tänkte jag köpa brustabletter som är vätskeåterställande, vet inte vad de kostar, men de fungerar jätte bra. 

trött

Vi blev klara i lägenheten, och det gick ganska snabbt, och jag har blivit bjuden på både fika och middag av Daniel. Jag har slösat 30 kr på att åka buss och 64 kr på nåt som jag inte ens kommer ihåg. 

Träningen gick bättre än förväntat, men jag är endå inte nöjd, fast jag körde på hårt iaf och nu är jag asss trött.

Aaaah juste nu kom jag på vad 64 kr gick till. Det är 6 billiga öl till helgen. Det ska bli kul, Erik fyller år!

Jag ska bara blunda lite...

Shoppoholic...

Jag har shoppat liiiiite. Jag tycker jag har varit jätte duktig, bara saker jag behöver. Ett par jätte snygga stövlar från DinSko för 299:- vilket jag tycker var ett kap för nu har jag letat snygga stövlar i en månad på tradera men priserna bara går uppåt och uppåt och till slut kostar dom typ 500 spänn plus frakt. Nu längtar jag tills det blir vår och slaskigtr så jag kan ha mina fina stövlar!! 



För ett tag sen tog min conseeler(?) slut så jag köpte en ny idag för 115:- och två par shorts till Oliver att träna i för 200:-. Sen blev det ett två pack med leggings för 79:- till mig. Fikat blev jag bjuden på för Daniel var endå skyldig mig pengar.

Efter fikat så åkte vi till Daniel och flyttstäda och fy vad det stank när vi öppnade dörren för han hade glömt bort att gå ut med soporna. Det var bara att vädra och sätta igång, vi fick ganska mycket gjort och imorn ska vi dit och göra det sista förhoppningsvis. Vi pantade och köpte mat på konsum så vi kunde laga wok hemma hos mig och oliver. Mmmmm vad gott det blev, massa färska grönsaker och svamp och ris. Jag betalade bara 185 kronor av det för daniel var skyldig mig mer, men nu är vi kvitt. 

Så totalt har jag idag slösat bort ungefär 880:- 
Oj vad mycket det lät nu när jag la ihop det, hmm nu har jag något att fundera på, många bäckar små...



Jag må räkna ut hur mycket jag har per dag nu...130 kr per dag, shiiit jag e riiik! Fast nu räknar jag med det jag lagt på sparkontot oxå, jag borde inte göra det för jag vill ju helst behålla dom pengarna där. Jag vet ju inte om jag får ett jobb eller inte. Om jag inte räknar med sparpengarna så blir det 50 kr per dag. Kanske går om jag håller reda på alla mina bäckar små. Vi måste storhandla oxå och köpa snus på stock men det kanske jag kan ta från sparkontot. Jag sätter mitt mål på 50 kr per dag. Hoppas jag inte handlar nåt imorn.





Den 25!!!

Yeah, nu har man fått pengar! Jag har betalat hyran och min pojkvän som får mindre än mig betalar alla räkningar. Jag tror att jag har några till räkningar som borde komma med posten snart, så jag vet inte hur mycket pengar jag har att röra mig med. Jag får vänta ett tag med att räkna ut det. Plus att lånet dras den 31 varje månad och jag hinner alltid glömma bort det och tycker att jag har ju massa pengar kvar och så dras det och jag har plötsligt mycket mindre på kortet.

Ajja nu är man ju lite gladare iaf för det är ju roligare när man har pengar. Imorn ska jag fika, jag vet jag har sagt tidigare att jag måste dra ner på det för det är en dyr hobby, men jag tänker fika i alla fall, jag får hoppa över nån annan fika i framtiden. 

Juste måste fylla på snuslagret så jag borde ta mig till willys så snart som möjligt innan jag köper för många lösa dosor på macken, det är så mycket dyrare. Jag tror jag tjänar 70 kronor för varje stock snus jag köper, ungefär, eller var det kanske 90. Jag får återkomma om det senare.

Skönt att det inte är Januari, det måste vara den mest hemska månaden för alla, för då ska allt årligt betalas, usch fy. Nu kom jag och tänka på elen, förra året vid den här tiden så fick vi en räkning på över 2000 för att vi hade gjort av med mer el än det var beräknat. Elbolaget räknade på förra årets konsumtion och då bodde inte vi här än. Jag får nog lägga undan så mycket jag kan för säkerhetsskull, annars kan vi kanske åka på semester i sommar, om vi har jobb förstås. 





Vår tränare är tillbaks!!

wohoooo...åååh vilken underbar skillnad det var på träningen idag, jag hade jätte kul. Jag tror aldrig varit så svetttig på en uppvärmning förut. Idag gav jag mig fan på att göra allt till 110%. Men jag blir galen på att det är så kallt i träningshallarna, man blir svettig först och sen när man stretchar så känns det som om svetten fryser till is. Jag kommer frysa tuttarna av mig snart och jag har sagt till men snubben i luckan tror ju att han bara kan kolla på sin dator och säga att det är 20 grader nere i hallen. Om han skulle komma ner och känna så skulle han fatta att det är typ 17 grader och dragit! Blockmongo! Jag funderar på att ta med mig min termometer hemmifrån ner i hallen och spela in en film så jag har bevis, då kanske han tror mig. Annars kan jag ju låta han känna på mina iskalla bröst...nej men det är inget alternativ.

Nu längtar jag till på torsdag så jag kan få träna igen...jag håller på att öva på sträckt salto! (jag vet ingen fattar vad jag menar men det är MIN blogg och jag kan skriva vad jag vill!)

Ajuste från och med imorn så kommer min blogg att likna fattigbloggen eftersom jag skrev till henne att jag ska göra samma sak på min lön eftersom det är lika mycket ungefär. Så kanske hon förstår att det är inte bara socialbidragstagare som har det fattigt, det är ju fan halva sverige. Jag känner typ ingen som har det välställt. 
Ja jag tänkte att jag skriver ner vart mina pengar tar vägen, och som vanligt tar dom vägen i början av månaden och så blir det lite knapert i slutet, men hey vem fan lever inte så!?

Peace out!

 

Idag har jag uppsatt hår

Jag vaknade och kände inte för att gå upp, för jag hade så jobbiga saker att göra framför mig, men så stack Daniel in huvvet och undrade om vi skulle gå på en promenad för det var så fint väder. Först blev det kaffe såklart, med lite chokladbitar från gårdagen, men sen kom vi iväg. Såklart hade det fina vädret försvunnit bakom snömolnen, men jag tog  mitt fina paraply och så gick vi. Det jobbiga med den här promenade var att jag skulle till ett dagis och söka job/arbetsträningsplats, jag var nervös för det var så länge sen jag sökte jobb, 4 år sen och då var jag så ung och allt känns annorlunda  nu. Men det gick ju hur bra som helst, så nu är jag stolt över mig själv och glad att jag gjorde det fast det kändes jobbigt på morgonen.

Sen gick vi in till stan och snurrade lite, och jag gick till jobbet och sa upp mig. Kändes konstigt skönt. Väldigt annorlunda känsla, för jag trodde ju att jag skulle vara kvar där ett bra tag till. Min sista tanke innan jag klev ut med en kopia på mina uppsägningspapper var, åååh vad skönt att jag inte behöver bry mig om att det ligger ketchup på golvet. 
Det känns verkligen som ett nytt kapitel i livet och det ska bli spännande!





Vem är det som är fattig egentligen??

Jag fick ett tips av Sunniva att läsa fattigbloggen.se. Fan vad arg man blir, det är en reporter för aftonbladet som ska leva på socialbidrag i en månad. Det betyder att efter hyra och räkningar så ska man ha 97 kr per dag att leva för. Fatta vad dålig lön man får om man får mindre än en som går på socialbidrag. För ett halvår sen försökte jag ordna upp min ekonomi lite, för mina pengar bara försvann hela tiden, och jag fattade inte vart dom tog vägen. Så när jag hade betalt allt jag skulle så som hyra och räkningar så räknade jag ut hur mycket jag kunde spendera per dag, och det vart typ 43 kr i månaden och typ 78 kr en annan månad. 

Från och med den 25 Mars ska jag dokumentera alla mina utgifter, det ska bli spännande. Men det kommer bli jobbigt att inse att alla pengar försvinner till fika, käka mat ute och alkohol. Undrar om jag kommer ha mer eller mindre än 97 kr per dag, det känns inte som det. Jag kommer ha hur mycket jag vill i början på månaden och så ingenting på slutet som vanligt, men vem har det inte så, eller hur?!  

ÅÅÅHH, stackars lilla fattigbloggaren som inte kan köpa ekologiska grönsaker, men soretera plast istället da! DAAH!



Vill du vet mer

25 random facts about me...ja jag blev utmanad av en vän i USA, men reglerna är att man ska skriva nånting om sig själv typ, bara saker man tycker eller så, det första som dyker upp i ens huvud.

1. Jag är en torped när det gäller att få saker gjorda...det ska vara klart då fort som möjligt!

2. Jag älskar att planera saker och skriva listor

3. Jag hatar att läsa böcker

4. Kollar sällan på film för det tar för lång tid innan man får veta poängen med den

5. Jag har snusat i 7 år nu

6. Jag och Oliver har varit tillsammans i 3,5 år

7. Jag har lärt mig att gilla bananer, men det får absolut inte vara några bruna prickar på.

8. Jag är lite för impulsiv för min plånboks bästa

9. Jag har enbroskbit i smalbenet som sitter lite löst som man kan flytta runt på

10. Jag har min riktiga hårfärg nu

11. Jag önskar jag kunde träna gymnastik oftare, tänk att få ha det som jobb!

12. Jag saltar äpplen, kiwi, och avokado

13. Jag kan göra dreds, rastaflätor, lines, och sätta i löshår

14. Jag skulle aldrig låta någon se mig en längre stund utan smink förutom min familj och Oliver.

15. Jag vann en silvermedalj i brottning när jag var liten

16. Jag pruttar alldeles för mycket, jag borde kolla upp det hos läkarn.

17. Jag längtar tills vi får barn

18. Jag tycker om att höra att jag är bra, och när jag inte får höra det så säger jag oftast vet du vad jag har gjort, visst är jag bra!!!Fan va jävla awesome jag är asså! 

19. Jag slutade bita på naglarna för jag fick mask i magen

20. Jag har hoppat bungy jump, det var asss kul!!

21. Jag pensionssparar!

22. Jag gillar inte kebab...uuuuh

23. Jag tror verkligen på riktigt att jag kommer dö två veckor efter Oliver av hjärtesorg.

24. Jag sorterar och har energispar lampor

25. Peta ALDRIG på mig för då blir jag förbannad!! Mina småsyskon gjorde alltid det förut, plus att min kropp är konstig så det gör jätte ont, fingrar som petar är vassa och hårda!




Sådär ja, jag utmanar Sunniva, Victoria, Marre, Erik L, och Sofia. Ska bli spännande att läsa era sen!

Bulgur är gott

Idag hade jag en trevligt knytlunch med mina gympisar. Det blev bulgur-sallad, väldigt gott! Sen var det iväg till träningen, men fan vad dåligt det gick da, det behövs verkligen en tränare som puschar en, man anstränger sig ju lite mer (omedvetet) när man vet att det står nån och kollar. Vi som ska tävla snart, jag hoppas Monica kommer på tisdagt och piskar oss lite, hon är asss bra!  

Nu sitter Daniel och Oliver och nördar snes spel, och skriker! Dom verkar ha funnit nördarna i varann. Hoppas jag och Linnéa trivs ihop lika bra som dom...det tror jag att vi kommer göra. Synd att dom flyttar till Umeå istället för Östersund, precis när man tror att man funnit trevliga människor att hänga med så flyttar dom. Men jag och Oliver ska komma och hälsa på snart. 

Nu ska jag kolla upp lite adresser till olika dagis som jag ska söka jobb till. 









KAAPAAAOOOOOH!

KRAAASSCH!
Så lät det från vardagsrummet. Katterna hade ner björken, och jag trodde jag hade satt fast den ordentligt. Det här är andra gången den åker i golvet, men den här gången åkte den först på soffbordet innan den for i golvet. Min vackra ljusstake från indiska låg i tusen bitar över hela vardagsrummet. Som jag brukar säga, "Om det redan hänt så kan man bara göra det bästa av situationen", så det var bara fram med damsugaren och vara glad för att ljusstaken var rosa så det var lätt att se vart glaset var nånstans. Det var överallt så nu är det damsuget där inne och jag har mindre att städa imorn(idag). Härligt, kommer kännas bra att vakna när man vet att disken och vardagsrummet redan är klart! 

Ok nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och spela passians på min Ipod tills jag somnar.



Tomorrows gonna be great day!!


Jag är duktig

Eftersom jag måste hålla mig i köket så kom jag på den smarta idén att jag kan diska! Så nu är det skinande rent i köket, eller nästan iaf, det behöver ordnas lite och damsugas oxå men det får jag göra imorn (idag). Nu har Oliver pluggat klart och ska snart gå till skolan och göra tentan och då går jag och lägger mig. Sen kommer han komma hem några timmar senare och va helt slut och decka i sängen brevid mig. Stackars min lilla älskling, jag hoppas det går bra på (fysik)tentan.
Nu ska jag kolla lite på inspelningarna som jag har på boxen.

OOOOOJJJJJ, Oliver kom precis på att jag hade glömt katterna ute, dom har nog varit ute i ett par timmar nu, stackarna, dom brukar bara vilja vara ute i 10 minuter max. Nu kom Shuggis och klaga på mig...MJAAAAAUUUUUUUUUU. Jag tror han sa, vaffö lämnade du oss för att dööööö??
Nej usch vad dåligt samvete jag fick, nu måste jag gosa ihjäl dom och ge dom lite godis!!

Här är en till bild jag gjort på min lillebror Alexi


 

Data pyssel

Jag sitter ju och håller Oliver sällskap när han pluggar och det betyder att jag måste underhålla mig själv i köket. Så då öppnade jag mitt bildredigeringsprogram. GIMP heter det, laddas ner gratis, jätte bra är det. Ja och så satte jag igång och kluddade på några bilder som jag hade på datorn. Det är bara att lägga på ett transparent lager och rita streck, sen lägger man ett vitt lager under det, sen var det bara att fylla i färger. Jätte kul och sitta och pillra med om man har tråkigt!




Min ocociala, men vackra katt Mojsen


Jag och lillasyster Tova


Sunniva och Victoria



Luc, Olivers lillebror

Iranie pappa

Nu har jag varit på träningen och haft kul, fast det är inte så jätte kul när man inte har nån tränare som peppar en. Och dom jävla småkillarna i vår grupp kan ju gå och fika istället för det enda dom gör är att sitta på redskapen och snackar skit. Idioter! Vi är ju där för att träna och lära oss. Dom stjäl min energi, jävla energi-tjuvar!!!

Det kom in några cheerleaders och undrade om vi kunde hjälpa dom med hjulningar och rondater. Så det gjorde vi, det var kul att dom uppskattade vår hjälp. Sen var det coolt att kolla på dom oxå. 

Nu ska jag sitta uppe hela natten och hålla Oliver sällskap. Han pluggar inför en tenta imorn. Han är ju inte bäst på att planer, han skjuter gärna upp allt till sista sekund. Marginal, vad är det. Men det blir andra bullar när jag ska plugga. Fy vad jag längtar.

Appropå att plugga, jag har berättat för pappa att jag ska plugga till förskolelärare, hans svar var som väntat, kan du inte plugga till nåt som ger högre lön när du är klar.  Men NEEEJJ!!! Han förstår bara inte så jag sa att jag vill hellre vara lycklig än rik. Det gick tydligen inte in i hans skalle för härom dagen så försökte han igen, han sa att det stod i tidningen att det finns massor med utbildningar nu, men NEJJJJ, jag vet vad jag vill och jag vill fortfarande hellre vara LYCKLIG än rik! Aja han är ju iranier, och dessutom min överbeskyddande jätte oroliga pappa, så det är sånt man får ta. Jag hoppas bara han inser nån dag att livet handlar inte bara om att jobba, det finns andra saker att göra.



Det här är min fina papi!

Peace out 



Ny design igen

Jag tröttnar väldigt lätt på min bloggdesign, och så gillar jag och designa om den för det är en slags utmaning. Hoppas ni gillar den, nu känns den lite pluppieduppigare och inte så svart och deppig som den innan.


Den gamla bloggen såg ut såhär ungefär om ni inte minns den.



Peace out!


I´m back

Jag har fikat två gånger idag på Pause. Dom föreslog att jag skulle ta med mig min egna kaffekopp...tycker jag var en bra idé! Nu är jag luspank, har ju haft trevligt besök här den här månaden, och då går pengarna snabbt. Men det är bara sju dagar kvar tills pengarna kommer. Dessutom innebär ju det att jag kan koncentrera mig på att få saker gjorda, som städning och jobbsökning, utan att bli frestad att sitta och fika.

Imorn är det träning, och jag längtar, vi ska tävla snart, den 9 maj tror jag, om vi lyckas få ihop ett lag. Det är så många som har slutat nu, det är synd för det skulle vara kul att få tävla, men nu kanske vi måste gå ner till tönt nivå för att vi inte har tillräckligt med gymnaster. Får se hur det blir men jag ska iaf ge järnet imorn, och så MÅSTE jag komma i tid, jag har slarvat alldeles för mycket på senaste tiden.

What else...I rock!


Peace out!


OMG

Olivers band har släppt sin skiva på dubkollektivet.org nu och OMG vad den skivan är underbar I LOOOOOOOVE!!! Jag ska döda mina grannar med den, för dom dödar mig varje dag med bajs skit  prutt musik, fan, dom ska få höra lite bra musik för en gångs skull, fan!!! YEEEEAAAAHHH!! I LOVE DUBKOLLEKTIVET!!!!



Balans

Idag var jag hos min psykolog och det kändes jätte bra, jag känner mig som mig själv, yeeeeiiii!! Hon sa till och med att det syns, och att jag lyser! Så känns det oxå. Sen efter det så träffade jag en vän som behövde lite stöd. Det känns skönt att kunna stötta folk igen, det går inte att göra det när man själv mår dåligt, för man orkar inte. Men nu orkar jag gärna ställa upp för mina vänner. Det gäller att ha balans i livet...man kan ha en dålig dag och tycka att allt suger och känna sig värdelös, men då måste man försöka tänka positivt. Det behöver inte ens ha med problemet att göra, till ex om man hade en jävligt dålig dag på jobbet så kan man tänka ja men det är lungt för jag är snäll och omtänksam plus att jag är bra på matte! Då kan det kännas lite bättre. 

Jag har sån lust och rädda hela världen, kom igen nu världen, tänk POSITIVT!! 

Peace Out World!


Omstart

Nu har jag varit tvungen att börja om, så jag har ny mail, MSN och facebook. Fan asså vad omoget av den där jävla idioten. Jag vill veta vem det är så jag kan ge honom en pungspark. Jävla pissråtta. Idiot. Aja imorn ska jag ringa polisen igen och ge dom ett nummer till en som jag tror att det kan vara. Men mer än så tror jag inte kommer hända. Jag hoppas att den jäveln råkar avslöja vem han är till nån av mina vänner som han trackaserar på MSN så jag kan krossa hans kulor och SEN ringa polisen, mohahahhahahah, I can be evil too.  Jävla hor-mongo-cp-fjärtrövs-skalle!

Bajs




OMGWTF.

Jag är så förbannad någon har stulit min identitet på internet!!!!fatta hur handikappad jag känner mig men det värsta är att den här människan sitter på min MSN och skriver helt sjuka saker till alla, asså folk kommer ju tro att jag är dum i huvvet eller nåt. Nån är ute efter att förstöra mitt rykte, fan asså jag kan inte fatta vem det kan vara. Om ni har pratat med mig på internet på något sätt genom facebook MSN eller mail så är det INTE JAG, jag repeterar,  DET ÄR INTE INTE INTE JAG!!!!!!
Sen den 3-4 Mars natten däremellan så har någon stulit min internet identitet och börjat skriva sjuka saker. 

OBS! JAG ÄR INTE JAG PÅ INTERNET SEN NATTEN TILL DEN 4 MARS!!!!!



Jag fattar inte vem som hatar mig, eller ogillar mig, men det är iaf en feg jävel. Hjälp mig luska ut vem det kan vara prata med "den" (jag tror det är en kille, för han pratar mest med tjejer och idag när jag var på msn genom min systers msn så frågade den om jag var tjej eller kille, jag svara tjej sen försvann den). Iaf så tror jag att det är någon i Östersund eftersom människan vet att jag jobbat på mcd för "den"sa till mig på msn att "den" kunde få gratis mat på mcd. Och "den pratar mest med folk från Östersund för jag har kollat med min en vän i sthlm, och hon försökte prata med "den" men "den" svarade bara kort och konstigt. På facebook har "den"mest skrivit och kommenterat bilder till folk i Östersund.


Om "den" sitter och läser det här nu så ska du veta att jag ska ringa och polisanmäla det här nu, nu var det inte så kul att vara du eller hur!! Tänk på vad du har gjort, hade det inte varit bättre att bara prata med mig om du har ett problem med mig, jag är en väldigt empatisk och förstående människa och jag är säker på att vi kunde ha löst ditt problem, eller åt minstånde gjort det enklare för dig. Men du ger mig inget val jag måste polisanmäla. Ha ett bra liv mongo!






En rubrik

Nu har jag fått pyssla loss lite, jag började med att byta kyl för den gamla var alldeles för kall. Sen har jag bytt gardinerna i sovrummet, det blev mycket finare, varför jag inte bytt tidigare vet jag inte. Jo egentligen vet jag, jag hade fått gardinerna när vi flyttade in fast jag sa nej tack jag vill köpa egna gardiner. En varning till alla som flyttar, säg inte ordet gardin för då kommer alla som hör det försöka ge dig alla sina gamla ruttna gardiner som bara ligger på vinden. Jag tog i alla fall snällt emot gardinerna och gömde dom i en garderob och glömde bort dom. Men igår när jag satt och sydde in mina kläder som var förstora så kände jag för att sy nånting nyttl så jag gick till garderoben och letade efter nåt som jag inte längre använder att göra om till en kjol. Då hittade jag gardinerna och insåg att dom faktiskt var fina, och dessutom mycket finare än dom jag hade i sovrummet så det var bara att byta. 
Idag har jag fixat så det inte ligger några sladdar på golvet under Olivers skrivbord, jag satte fast några fördelardosor på baksidan av skrivbordet, totalt blev det 9 uttag och alla är upptagna. Han är ju min data- och musiknörd och då krävs det mycket sladdar. Sen har jag gjort en till sak men det orkar jag inte förklara. 

I helgen ska jag bygga badrum med Olivers pappa, jag ska foga kakel, det ska bli kul. Jag vill ju ha klart det där badrummet nån gång så man får bada jacuzzi. Fast jag tycker det är as kul att bygga oxå, och så känns det bra att kunna hjälpa till lite för han har så mycket att göra. Plus att han alltid ställer upp för oss vad det än gäller. Världens bästa svärfar!! 

Peace out


Vackert

I fredags så skulle vi ut så vi började kvällen med lite öl och wii sen var det full rulle till G3. Det var mycket folk så man tappade ju bort varann hela tiden. Jag gick mest omkring själv och träffa folk att krama och dansa med, det var skojj.
Dagen efter så märkte jag att jag var lite öm i armbågen...och vad ser jag, jo värsta blåmärket. Jag skyller på Anders!

Det var nog sådär fem i två ungefär när jag hittar fok jag känner igen på dansgolvet och glad och full som jag är så skuttar jag dit och börjar dansa till nån jävla skitmusik säkert jag minns inte. Det känns lite som en serie nu när jag tänker tillbaks(kan ha med mängde öl jag fick i mig). Men i alla fall, ruta 1 är jag på dansgolvet och har trveligt med vänner. Ruta 2 är en glad Anders med armarna i luften. Ruta 3 är en skuttande glad Anders med armarna i luften fast lite närmare mig. Ruta 4 är jag på golvet med en glad Anders över mig och nåns hand som hjälper mig upp. Ja det var ju ingen fara för jag studsade upp och dansade lite mer ja. Men så här ser min armbåge ut efter denna trevliga afton!





Utmanad av Hanna

Hur gammal är du om fem år? 28...OMG!!!

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Oliver

Hur lång är du? 160 cm.

Vilken är den senaste filmen du sett? Higher Learning

Vem ringde du senast? Nordea

Vem ringde dig senast? Eva

Hur löd det senaste sms:et du fick? Jo jag har kommit i bättre tid nu iaf. Ja det ska jag! Krams (från lillasyster)

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Absolut att ringa, det tar så lång tid att få/ge all info man vill med sms

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sen jag var 4 tror jag 

När såg du senast din mamma? några månader sen, minns inte

Vilken ögonfärg har du? Blå

När vaknade du i dag? 15.00 kanske

Vilken är din favoritjulsång?  Nån som sjungs av Olivers kör

Vilken är din favoritplats? Under solen

Vilken plats föredrar du minst? Hemma hos min pappa

Var tror du att du befinner dig om tio år? Jobbar på ett dagis har tre små barn, vill vovve och nån slags bil och körkort!

Vad skrämde dig som barn? Känslan av att ha ont i själen

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Marre...

Hur stor är din säng? ööö...dubbelsäng, hur bred e en sån?

Vem sov du senast tillsammans med? Oliver

Sover du med eller utan kläder på dig? bara mysstrumpor

Hur många kuddar har du i sängen? 2 till mig och 2 till Oliver

Hur många landskap har du bott i? 2

Vilka städer har du bott i? Stockholm, Östersund

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, för det finns så många snygga, plus att stylingen/kläderna får en helhet med skor!!!

Är du social? Ja

Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys Cokie Dough

Vilken är din favoritefterrätt? Kaffe

Tycker du om kinamat? nej, bara friterat och sötsur sås

Tycker du om kaffe? Offcourse

Vad dricker du till frukost? Vatten

Sover du på någon särskild sida? Först vänster sida tills jag får ont i ryggen sen vänder jag mig om osv osv.

Kan du spela poker? mm...

Tycker du om att mysa/kela? Ja

Är du en beroendemänniska? Yes I am and I´m proud of it!

Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

Vill du ha barn? Ja, jag längtar

Kan du några andra språk än svenska? Finska, Engelska

Har du någonsin åkt ambulans? Nej

Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, havet är ju kallt och salt

Vad spenderar du mest pengar på? Förutom the obviuos så måste jag nog svara fika...

Äger du dyrbara smycken? Kanske, det jag fått från Iran i så fall

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Desperate Housewifes!!!

Kan du rulla med tungan? ja

Vem är den roligaste människan du känner? Danny, som jag kommer att tänka på nu iaf.

Sover du med gosedjur? ne, men kudde under armen är ett måste, för att stödja upp axeln

Vad har du för ringsignal? Portal

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja några stycken som mina barn ska ha sen!

Vad har du närmast dig just nu som är rött? En mapp med papper

Flirtar du mycket? Jag vet inte jo jag tror det

Kan du byta olja på bilen? Ja

Har du fått fortkörningsböter någon gång? ne

Vilken var den senaste boken du läste? Teoriboken

Läser du någon dagstidning? Nej

Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

Dansar du i bilen? Nej jag mår illa

Vilken radiostation lyssnade du till senast? Lastfm.se

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ÅF, T, V, F (mina hemliga koder)

När var du i kyrkan senast? i julas, lyssnade på Olivers pappas kör

Vem var din favoritlärare på högstadiet? Frida Hjärpe (jag fuskar jag hade henne på mellanstadiet)

Utmanar: Sunniva, Victoria, Zaid & Marre

nagellack


Nu var det dags igen för nagellacksbyte!

RSS 2.0