trött

otroligt ortoligt OTRILIGT trööööött. Jag tänker somna på soffan i väntan på att maten ska bli klar.
I´m out

Öronproppar ftw!!

Åhhh jag är så glad, jag har funnit studentens bästa vän, nämligen öronpropparna!!! Nu kan jag koncentrera mig, störiga konversationer i bakgrunden blir bara brumljud. Vet inte hur jag ska förklara men det blir asbra, det är bara jag och min bok som finns i min värld ungefär.
Nu ser jag fram emot att plugga, vilket ju blir på onsdag för imorn ska jag jobba.
Good day

Livet rullar på


Jag laddar för att ta mig iväg till universitetet för att plugga, jag har ätit gröt med dadlar och druckit kaffe. Jag hatar att läsa böcker, särskilt när det inte är något som är speciellt intressant. Jag har provat att läsa med nån annan dialekt, typ skånska eller låtsas att jag är nyhetsankare, funkar sådär, en stud funkar det ju iaf. Nån som har några bra plugg tips?? Jag fick ett tips av Oliver idag, skriv en mindmap för varje kapitel. Skriv upp det som låter viktigt, hoppas det funkar, jag ska prova det idag.

Imorn ska jag jobba typ 9-17.30 sen ska jag iväg och träna småtjejerna mellan 17-19 så jag kommer nog komma försent, sen har jag träning själv mellan 19-22!! fullspäckad dag, frågan är när jag ska hinna klämma i mig en middag så jag orkar träna, helst vill jag äta middag efter jobbet, om jag äter senare får jag värsta hållen när jag värmer upp. Whatever, det problemet får framtids-Aida lösa. Good luck to her...

Peace out!

bla bla bara för att

seg. Jag var ut igår det var jätte trevlig, egentligen hade jag inga planer på det men Sandra övertalade mig. Vi var på the Rock och Sandra sjöng så fiiiint! Och så träffade jag Tobbe och räddade honom från två konstiga människor.
Störigt att man blir så seg dagen efter, fast jag hade nog varit lika seg ändå, för jag borde ha pluggat igår men jag gjorde inte det så nu har jag dåligt samvete och tänker att jag borde plugga idag istället. Men nej jag vill inte plugga på helgerna för jag vill ha ett liv oxå. Det får bli en nystart på måndag istället.

Fa-aaan vad jag älskar att träna gymnastik, jag har träningsvärk! AwesomE!
Jag åt två stora köttbitar för ett tag sen, nu är jag hungrig igen, vafan vafan, det är dyrt med mat.
Jag har tråkigt....

pluggteknik

Idag har jag känt mig duktig faktiskt, lite segstartad men jag är nöjd ändå. Jag gick nämligen till biblan och pluggade, fast först var jag tvungen och köpa en del smink för allt mitt håller på och ta slut. Självklart tar det slut när man inte har pengar att lägga på sånt.


MEN jag är ju så bra på att hitta saker på rea, jag hittade både maskaran och en min favorit consealer för 50% awesome! Sen var det en annan sak jag var tvungen att köpa som inte var på rea.


Imorn ska jag upp tidigt och sätta mig på biblan igen och plugga, vilket betyder att jag måste läsa en massa böcker. Det är så himla svårt för mig att koncentrera mig när jag läser, minsta lilla ord stör mig och jag måste börja om. Även fast folk viskar så går det inte. Så jag provade att sätta på radion på mobilen, men jag var tvungen att byta kanal hela tiden för dom pratar mellan låtarna, och i Jämtland finns det ju inte så många kanaler att välja mellan så det blev störigt till sist.



Även fast det var tyst i kanske en kvart så var det så jääävla svårt för jag svävar iväg i mina egna tankar, MEN jag fortsätter att läsa och sen när jag läst en sida så inser jag att jag inte "lyssnat". Fattar ni eller? asså jag läser men jag hör inget för jag råkade tänka på att jag borde tvätta och köpa öronproppar. Min hjärna alltså!



Så jag tänkte att om jag kanse gör nånting för att störa hjärnan lite grann så jag fortfarande hör texten jag läser men inte kan sväva iväg i tankarna så kanske det går. Jag kom på att min bror hade en tvångsmässig grej han höll på med förut med fingrarna. Han var tvungen att dutta med tummen på dom andra fingertopparna på samma hand, fram och tillbaka. Det var mer komplicerat än så men jag minns inte, i alla fall jag provade och det funkade!
Fast ibland när jag tappade bort mig med fingrarna var jag tvungen att pausa läsningen så jag kunde komma på rätt spår igen.


Det känns inte jätte bra och mana fram en tvångstanke, tänk om jag MÅSTE göra så mer än vad jag hade tänkt mig från början, men jag måste ju läsa all kurslitteratur. Bättre att ha en tvångstanke och höra vad man läser än att missa halva boken för man tänkte på kattpesten och golvvärme.





Min mami gav mig lite av sina kläder som hon inte använder, det känns som om jag har handlat nytt och det var evigheter sen! kul kul, kiitos äiti!!
Nu ska jag prata massa med Erik på skype!

käxa

Jahopp, jag kan INTE läsa en bok och åka tåg baklänges! Usch jag var tvungen och kräkas, men nu känns det bättre, jag måste verkligen komma ihåg att köpa åksjuketabletter.


Jag har haft trevligt, jag hann hänga lite med min bror och syster, min underbara Sara och hennes Johan, mamma oxå och mina underbara tjejer! Della var där ända från Spanien, det var länge sen jag såg henne, men det kändes som igår och massa gamla minnen dök upp i mitt huvud.




-Det är lugnt, jag har ett öga öppet




Det sa jag till Della en gång när vi skulle åka hem från nån fest och vi satt på pendeln påväg till Väsby för vi skulle sova i hennes pappas lägenhet. Tåget gick till Märsta så vi skulle försöka hålla oss vakna men vi nickade till hela tiden, på folk oxå. Jag tyckte det gick jätte bra att sova med ett öga öppet, inga problem, så della somnar och jag hade verkligen ett öga öppet, en stund iaf. Vi vaknade i Märsta, slutstation.


Då var det bara att vänta på en morgonbuss tillsammans med lokala alkisar. Solen började gå upp, och vi var äntligen framme, efter en brant uppförsbacke. Väl vid dörren så hittar vi inte extra nyckeln där den ska vara, bakom nån kruka eller vad det nu var. Vi försöker ringa hennes pappa kl 06 på morgonen utan resultat, tillslut ringer vi hans fru och får veta att det är hon som har den nyckeln för hon skulle vattna blommorna medan han var borta. Och hon var nånstans långt borta och hade ingen större lust att komma dit med en nyckel så tidigt på morgonen.


Vi försöker hitta ett öppet fönster eller balkongdörr, varpå grannen nedanför ser oss och undrar vad vi håller på med. Vi förklarar och han klättrar upp på balkongen för att kolla om det går att komma in den vägen men förgäves. Han erbjuder oss sin lilla tvåsitsiga skinnsoffa att sova på. Vi kunde bara sova i några timmar för sen skulle han upp och då var vi tvugna att gå, men det var skönt att få komma in i värmen och vila en stund.



Det var tider det, ungdomens tider minsann. Härligt att remenissa sådär.






Och min mami bor så fint!

Bröllop

Nu har jag sorterat ut min hjärna så jag känner mig något lugnare, jag har lite bättre koll på allt så att säga. Det är svårt att börja plugga på universitet, det är så mycket information överallt från massa olika håll och så måste man anteckna ALLT ALLT ALLT, för man vet inte vad som är viktigt och det kanske bara nämns en gång.

Jag sitter vid mammas köksbord och lyssnar på Hoven Droven, jag saknar Jämtland. Fast det är trevligt här, nostalgiskt, men jag var borta förra veckan oxå så nu har jag hemlängtan och Oliverlängtan. Och mina katterlängtan och min sänglängtan.


Och träningsabstinens, jag har tagit bort mattan från köket så jag kan stå på händer, det hjälper lite grann.


Imorn ska jag träffa min underbara Sara som är höggravid, ska bli kul och se magen, hon var bara 4-5 månader gravid sist jag såg henne. Det är nog det ända jag saknar från Sthlm, mina vänner och familjen. Åh härliga Östersund, gu vilken hemlängtan jag har nu...


Igår gifte sig Thamine och Joakim, det var jätte vackert. Jag fixade Thamines hår, med löshår och massa nålar, det blev jätte fint.

Det bästa var när hon skulle kasta buketten. Jag såg att den for rakt emot mig och tänkte yeeees, jag tror faktiskt jag skrek det högt, jag minns inte för jag fick en sån adrenalinkick.

Plötsligt kommer Nadine farandes framför mig och buketten åker emellan oss och landar på marken. Jag lyckas rycka den precis innan henne men jag har sån framåtvikt att så jag far och istället för att kliva på Nadine så gör jag en snygg James Bond rullning åt sidan och alla jublar. Fy vad roligt det var jag skrek med världens största leende, vilken underhållning vi måste varit.



Sen dansade vi till persisk musik, det var länge sen för mig men roligt var det. På lördag är det dags för bröllopsfesten och då ska det dansas, det ska bli så himla roligt, det kommer ca 100 pers dit.


Nu ska jag hänga med min lilasyster. Gos!



Mer Tåg

Nu sitter jag på tåget igen, påväg till Stockholm.
Det funkar faktiskt bra att sitta och plugga på tåget, jag läser massor, bara det att jag mår lite illa.
Så fort jag får mina pengar från CSN så ska jag köpa åksjuketabletter, jag skiter i om man blir seg dagen efter, jag pallar inte må satana as illa varje gång jag ska till och från härnösand. Då måste jag dessutom åka buss, och det är det värsta för mig.
Så underbart skönt att sova hemma i två nätter, i min egna säng. I för sig så ska jag få min brors säng nu i veckan och den är jätte skön och stor, lyx!
Mysigt att vara med Oliver, fast vi hann inte ses så mycket igår för jag hade träning och han hade kör-rep. Det blev en sen middag och sen sängen för mig, jag hade så förbannat ont i ryggen. Beror förmodligen på att min rygg har tappat all muskulatur över huvudtaget under sommaren när jag inte tränat.
Det var en rolig träning vi har fått två nya tjejer som är dansare från början, jag hoppas dom lär sig snabbt för det är tävlingar i november har jag för mig. Skulle va bra om dom oxå kunde vara med annars räcker nog inte vårat lilla lag till.
Peace Out!

Härnösand

I korthet
Introvecka för alla nollor = mycket  nya människor, massa nya intryck, roliga lekar, föreläsningar, semenarium och stor förrvirring.

Det bästa har ändå varit att bo hos en underbar Deutschmann familj, jag kände mig hemma så fort jag klev in i huset. Det är tur det när jag ska va här ungefär en gång i månaden i 3,5 år.
Jag orkar faktiskt inte skriva nåt om skolan, det är för mycket, jag kan säga det att min hjärna är overload explode snart. På måndag ska jag ordna upp alla papper och sortera min hjärna, få se om förvirringen släpper lite då.
Just nu är det helg och när jag kommer hem ska jag och Oliver ha en fest för bara honom och mig, med lite film och öl. Jag saknar honom nåt otroligt!
På Söndag ska jag träna, wihiiiiiiii!!! AWESOME!!!
Nu ska jag kolla om jag kan hjälpa till med byggandet, det renoveras här i huset.


Peace Out!

RSS 2.0