Love at first sight

Cougar Town! Sjukt bra, as rolig serie. Jag blir i extas när jag får se ett nytt avsnitt. Så jävla bra, SÅ jävla bra! Sick. Jag hoppas det är många som tittar så att dom fortsätter göra fler säsonger. Jag älskar det, definitivt min nya favorit serie. Kanske är för tidigt att säga det här, men, bättre än Scrubs, men bara lite. Det är ju samma författare som skrev många avsnitt till Scrubs, så det är ju inte så konstigt att det äger! Önskar jag hade nån som älskar Cougar Town lika mkt som jag så vi kunde interskämta. Wellpapp, until then, peace!

Nytt

Måndag, ny vecka, ny kurs. Estetik, kultur och lärande heter den, det ska bli jätte kul. Lite dans, musik, bild och drama passar mig utmärkt så här nära jul. Det känns som värsta slappar kursen, vi kommer inte ha nån tenta! Bara inlämningsuppgifter och gestaltning. Fantastiskt! Efter onsdag kommer jag få betyg på förra kursen, jag tror jag blir godkänd, mer intressant är ju resultatet för forskningsuppgiften jag lämnade in, vill ha betyg på den. Bara det blir godkänt så är jag nöjd. Måste fixa kurslitteraturen imorn, jag har bara en av böckerna än så länge. Morgondagens problem. Juste jag och Oliver bantar.Peace

Ont jue.

Jag ska till skolan imorn, där har jag inte varit på länge. Idag har jag målat, det blir en tavla. Jag har nya glasögon, ska bli spännande och se om nån lägger märke till det på skolan. Imorn är sista dagen på kursen, sen e den klar. Ska bli så jävla skönt. Och på måndag börjar en ny kurs och jag har inga böcker...men det löser jag imorn typ, eller i helgen. Mensverk.

RSS 2.0