hepp

gymnastik-abstinens! jobbigt....
har varit sjuk i en vecka så jag missade träningar, sen var jag på träningen i tisdags, men nu e det massa konstiga påskdagar så sporthallen e stängd. Nästa träning blir på tisdag, så jag längtaaaar!

Jag ska plugga i helgen, blä. Men det blir en trevlig helg för vi ska till Öjärn och ha en Seychellerna-helg, Monci ska med, hon e bra och plugga med! Jag längtar till sthlm, ska bli trevligt och träffa alla! Sen blir det Seychellerna, fast jag har inte fattat det än...men det kommer väl, jag fattar nog när jag har packat, eller i sthlm.

Saft e gott, nackdelen är att jag måste kissa hela tiden. Scrubs time!!

förra veckan + idag


Tadaaa, jag bloggar igen!
Förra veckan jobbade jag på dagis måndag och fredag, dom andra dagarna jobbade jag på lundhags hemsida med den nya sommarkollektionen. Egentligen var det Olivers jobb men han har ju redan ett heltidsjobb, så han lärde mig. Det var som om jag hade ett heltidsjobb förra veckan, jag blev stressad faktiskt. Mitt öra börja bubbla som det gör när jag stressar, inte kul. Låter som en sprängd högtalare när folk pratar.

Men sen blev det helg och jag och Oliver åt lunch tillsammans på fredagen, jätte trevligt! Vi kom på att vi borde hänga på riktigt och inte bara sitta vid en varsin dator som vi brukar göra. Så tillslut övertalade Oliver mig att vi skulle köpa nya Super Mario Brothers Wii. Så jag tog hans kort och inhandlade ett kalasbra spel, sen lite chips, folköl och bananer oxå. Fredagskvällen blev as rolig, sjukt bra spel!! 

Lördag, jag hängde med Monica, det blev en mumsig middag, fetaost-sallad, lax och lite stekt halloumi. Till efterrätt blev det kladdkaka och nån konstig glass som jag inte gillade, det var Moncis favorit tydligen. Typ Kiwi och nåt annat grönt, den smakade väldigt surt, not my kinda cake.

Söndag = Träning!!! Wooop wooop!!! Det ligger filmer från igår på truppbloggen för intresserade.

Idag har jag gjort mig fin i håret för jag ska fixa nytt pass, känns jätte bra med håret sen Pilla klippt upp det åt mig!!
Byyeee

Long time no see

Vilket underbart läger!!! Vi var i Sundsvall och där finns det grop, så man kan prova nya volter. Det är en grop fylld med skumgummi kuber så man kan landa mjukt! 

Inför helgen har jag laddat mentalt. När jag går och lägger mig så ser jag mig själv i slowmotion, köra alla nya volter jag vill prova på. Att träna mentalt är någonting jag verkligen tror på. Så fort jag blev osäker på nåt så var det ju bara att gå in på youtube och kolla på folk som gör övningen rätt och sen bara blunda och föreställa sig själv göra det. Jag hade för länge sen satt upp mål för detta läger, och det känns helt underbart att jag nått upp till mina mål.
Sista dagen på sista träningspasset så hade jag ett mål kvar, dubbel-salto. Jag körde den övningen två gånger, första gången blev jag glad att jag kört, men inte helt nöjd, många små fel blev det. Så jag hoppa upp för att köra igen...
Andra gången gick mycket bättre och när jag landade i den mjuka skumgummigropen så insåg jag att jag uppnått alla mina mål för lägret. Jag slängde upp massa skumgummi kuber i luften och skrek av lycka,

-Världens bästa läger, aaAAAaaaAAhHHHhh!!!!!!!!WoohooOoOOOooOOOOO!!!!!!!

Och det regnade skumgummi, underbar känsla!!!! Gymnastik betyder så mycket för mig, inte bara för att det är en rolig träningsform, det betyder mer psykiskt. Att ha kontroll på sin kropp OCH sitt psyke, när man kastar sin kropp i volter, det är så powerful. Alltså det går inte att förklara, men det gör så jag känner mig helt fantastisk! Makt! Plus att man hela tiden kan utvecklas, i övningarna och mentalt. Jag är absolut inte samma gymnast nu (mentalt) som jag var för 5 år sen.
Poängen är att gymnastiken får mig att må bra, det får mig att orka mer, i resten av mitt liv oxå.

Här är min dubbel-salto
Peace!

RSS 2.0