Det blev bra...

AHA, det blev en bra vecka! Planering is the shit! Jag har gjort ett nytt schema, och jag ligger före min planering, båda mina arbeten som ska va inne på fredag e redan klara. Det blir en skön vecka nu!

På fredag ska jag på stan och köpa träningsskor, så jag kan spela basket och fotboll utan att få värsta blåsorna. Och ett par shorts i nåt bra material så jag slipper ha svettiga mjukisbyxor fastklibbade mellan skinkorna. 

Jag har hört talas om nån outletbutik som inte har nåt namn där de säljer ut överblivna saker och kläder från typ Ellos och Haléns, men det är bara vissa lördagar. Problemet är att jag inte vet hur jag ska ta reda på vilka lördagar de har öppet, men jag tänkte anta att de har öppet nu på lördag eftersom folk får lönen på fredag. Hoppas hoppas, för jag vill ha nya gardiner!

Nu ska jag belöna mig själv för mitt goda arbete med lite House M.D 

Peace!<3 Mondays <3

Nu är praktiken slut och jag är tillbaka till universitetet, vilket innebär massa plugg. Jag hade tänkt att plugga under min lediga vecka men jag var jätte sjuk så nu har jag fått tänka om. Jag har gjort en ny planering och satt upp den på kylen, som ett schema, så idag pluggar jag hemifrån.

Igår blev det mycket gjort, jag var i skolan först, sen kom jag hem vid ett-tiden och diskade, pluggade och städade och sen var det dags att laga middag. Jag älskar måndagar, jag får så mycket energi till allt! Det brukar vara fredagar man ska gilla men det är nåt speciellt med måndagar, det är en nystart, varje vecka, en chans att få just denna vecka till en assss bra vecka! Hoppas jag lyckas, än så länge går det bra!

Jag var tvungen att ta en runda till affären nu i morse för jag glömde köpa toapapper igår och det var bråttom. Jag glömde såklart att ta med min fina paprika som jag skulle reklamera, det låg ett djur i den, typ en liten nattfjäril. Urk.

Dags för plugg, peace!TRE läsare!

Wohooo, jag visste inte att det var så många som läste, nu känns det plötsligt mycket roligare att skriva!

Jag tänker faktiskt träna volleyboll idag, fast lite försiktigt för jag hostar fortfarande, jäkla barnbaciller. För ett tag sen fick jag en idé, jag vill försöka "få in" Dubkollektivet på Spotify, men det visade sig kosta pengar, men jag har visat det för Oliver, och han måste prata med de andra i bandet, men jag känner Oliver och det kanske möjligtvis händer om 3 år OM jag tjatar, så jag ska nog slänga iväg ett mail till de andra grabbarna så kan det få läsa på lite så kan de ta sitt beslut sen. Jag vet att jag skulle lyssna mkt på dom om de fanns på Spotify, dessutom är det så mycket enklare att visa folk om man kan använda Spotify som alla har. Åååh jag vill!

Idag var det lite barn på praktiken så jag fick sluta en timme tidigare så då passade jag på att stanna till i stan för att ge lite blod. Tydligen kan man ge plasma oxå här i Karlstad, och det kan man göra mycket oftare än man kan ge blod så det ska jag göra. Nu ska jag värma på lite fisk från frysen (som mamma har gjort) med lite råris till, så jag orkar träna!

Peace <3På praktiken

Jag e trött, jag ligger i en soffa på praktiken. Jag har rast. Jag skulle verkligen gå och lägga mig kl 22 igår, och jag var sjukt nära att bara stänga av tv:n och sova gott MEN jag råkade trycka på "guide" knappen och så var det Oscarsgalan på, jag vet inte varför men jag kollade på det så nu e jag trööött. Jag försov mig, jag vaknade när jag egentligen hade tänkt att gå till bussen. Då har man två alternativ, 1. Ta nästa buss, och skäms för att du kommer försent eller 2. Släng på dig kläder och sminka dig på bussen. Jag tog nr. 2, hatar att komma sent, ser hellre helknäpp ut. I kväll ska jag lägga mig vid 22. Peace!

RSS 2.0