Oliver och Murphy

Det är så himla roligt när allt går åt helvete för Oliver ibland...alltså han ska sjunga med kören, dom har koncert, och han förväntade sig att hans kostymbyxor och allt han nu behöver ska ligga där de brukar, så han kan packa ihop  de han behöver fem minuter efter han borde vara där.
Men när det inte gör det blir han så himla butter och går omkring och letar och ser ut som en tecknad figur som letar efter knappen för att stänga av atombomben i sista sekunden.

Jag brukar va på honom om att han borde planera lite bättre, så jag smög in en kommentar om att det här skulle kunna undvikas om han hade packat ihop igår. *rant rant rant. Det är tydligen Murphy som har stoppat in en pinne i hans röv. HAHAHAHAHHA, så underbar. 

Igår va jag på basketen, och jag fick till två mål, (heter det mål?) och två helt awesomea mål, asså I was on fire! Jag fick en pass och hade ryggen mot korgen, så jag hoppade och vände mig om och I LUFTEN så kastade jag bollen och det blev måååååål! Så jävla ballt!! Basket e kul!

Peace!

Kommentarer
Postat av: Tova

Blogga mer aidopaido:D<3

2011-05-04 @ 08:50:16
URL: http://consumedconfusion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0