Home sweet home

Jag har varit råförkyld hela veckan, e fortfarande sjuk, jävla praktik. Jag kunde inte träna i söndags så på onsdag tänker jag friskförklara mig oavsett för jag står inte ut när jag inte får träna. Volleyboll onsdag, dans torsdag. Jag blir så dålig på allt när jag e sjuk, jag orkar inte ens tänka. Mitt pluggande har stannat av helt, så på onsdag får jag väl sätta värsta farten. Peace

sthlm

Nu här jag varit här i några dagar. Har mest varit sjuk, ja det är synd om mig. Jag skulle ju värsta plugga när jag var här men det e lugnt för jag löser det. Cause I'm awesome. Roligt att träffa Bobby. Länge sen. Måste göras om. Sjukt rolig grej som hände när jag var hos Thamine idag, vi började göra en cover på en låt som heter my Dick. Jag spelar synt och Thamine rappar typ. Imorn ska vi göra videon. Peace!

Jag mår bra

Jag e ju hur bra som helst! Vi hade redovisningen och det gick bra. Jag ska fortsätta såhär så kanske jag inte behöver tycka det är så jobbigt. Fan va bra jag är. Imorn kommer min fina mami och lillasyster till oss, ska bli så himla trevligt. Och jag åker till sthlm i slutet av februari och stannar förmodligen en hel vecka! Della kommer från Spanien nämligen. Och sen om pengarna räcker så ska jag till Göteborg en helg oxå. Japp så ere.

RSS 2.0