Gymnastik

Ja vi har tävlat idag och imorn fortsätter det, spännande.
Jag orkar inte skriva här så ofta längre, jag skriver hellre i våran truppblogg, kolla in den om ni saknar mig.

A duck Sneezed here

Återigen i Härnösand. Föreläsningarna har varit helt ok. Imorgon är det träning! Förresten har Elias börjat på gymnastik så imorn ska vi träna tillsammans. (Elias e Olivers kusin, jag bor hos dom när jag e här)
Jag har ätit jätte musig soppa, det var massa rotsaker och ingefära mixat till en puré typ, mmmmm! Det var Nick som hade gjort soppan, han är oxå gäst i huset ikväll. Tydligen var han min lärare för 4 år sen när jag tog en fristående distans kurs i engelska. Den kursen var ju heeelt onödig, aja, nu pluggar jag iaf för rätt anledning.

På torsdag får jag förmodligen mina pengar från Alfakassan, äntligen! hoppas hoppas!
Jävla ekonomikris skit.

Ska titta på TV med dom andra sen soooooooova

Peace Out!

hfiadhfldhgklafc aaaaa

Åhhh jag har tränings abstinens och socker abstinens.
Jag har ätit godis nästan varje dag sen jag började plugga, jävla pucko, så nu är jag socker beroende, men igår och idag åt jag inget sött, jag måste bryta mönstret. Det kommer bli hårt!
På onsdag får jag träna, med härnösandsgymnasterna, ska bli kul, men lite nervöst för jag måste hinna med och köra igenom allt som jag ska göra på tävlingen, och dom har så kort med träningstid plus att dom har fruktpaus mitt i och då får man inte röra redskapen. Fruktpaus!
På fredag fyller jag 24 ochdå blir det blir fest, direkt efter att jag kommit hem från härnösand. Ska bli kul och ha hemmafest, jag ska dansa asset av mig med Oliver!
Nu ska jag kolla om fisken i ugnen är klar, jag e hungrig.
Peace out!

RSS 2.0