Shoppoholic...

Jag har shoppat liiiiite. Jag tycker jag har varit jätte duktig, bara saker jag behöver. Ett par jätte snygga stövlar från DinSko för 299:- vilket jag tycker var ett kap för nu har jag letat snygga stövlar i en månad på tradera men priserna bara går uppåt och uppåt och till slut kostar dom typ 500 spänn plus frakt. Nu längtar jag tills det blir vår och slaskigtr så jag kan ha mina fina stövlar!! 



För ett tag sen tog min conseeler(?) slut så jag köpte en ny idag för 115:- och två par shorts till Oliver att träna i för 200:-. Sen blev det ett två pack med leggings för 79:- till mig. Fikat blev jag bjuden på för Daniel var endå skyldig mig pengar.

Efter fikat så åkte vi till Daniel och flyttstäda och fy vad det stank när vi öppnade dörren för han hade glömt bort att gå ut med soporna. Det var bara att vädra och sätta igång, vi fick ganska mycket gjort och imorn ska vi dit och göra det sista förhoppningsvis. Vi pantade och köpte mat på konsum så vi kunde laga wok hemma hos mig och oliver. Mmmmm vad gott det blev, massa färska grönsaker och svamp och ris. Jag betalade bara 185 kronor av det för daniel var skyldig mig mer, men nu är vi kvitt. 

Så totalt har jag idag slösat bort ungefär 880:- 
Oj vad mycket det lät nu när jag la ihop det, hmm nu har jag något att fundera på, många bäckar små...



Jag må räkna ut hur mycket jag har per dag nu...130 kr per dag, shiiit jag e riiik! Fast nu räknar jag med det jag lagt på sparkontot oxå, jag borde inte göra det för jag vill ju helst behålla dom pengarna där. Jag vet ju inte om jag får ett jobb eller inte. Om jag inte räknar med sparpengarna så blir det 50 kr per dag. Kanske går om jag håller reda på alla mina bäckar små. Vi måste storhandla oxå och köpa snus på stock men det kanske jag kan ta från sparkontot. Jag sätter mitt mål på 50 kr per dag. Hoppas jag inte handlar nåt imorn.





Kommentarer
Postat av: Zaid

ja tankte lagga upp den.. men hade svart att valja mellan alla bilder, och den va inte viktig! Men hit me mail adressen ja kan maila den!

2009-03-26 @ 06:27:33
URL: http://afrosentric.blogspot.com
Postat av: charlotte

hehe:P jaa men niiice att handla. det tar bort lite ångest att köpa massa grejer!! :) pusss

2009-03-26 @ 16:25:08
URL: http://lesbian.blogg.se/
Postat av: Marre

de va snygga de där stövlarna :)

2009-03-27 @ 20:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0